Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте Xenon за късите на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не можах да разбера само има ли такива по къси ксенон крушки, които не опират и ако има от къде,че аз нещо не мога да намеря? А, ако няма такива, като махна металния ограничител за да не опират ще заслепявам отсрещния ли какво, не искам да бъда псуван заради един ксенон.
    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
      Не можах да разбера само има ли такива по къси ксенон крушки, които не опират и ако има от къде,че аз нещо не мога да намеря? А, ако няма такива, като махна металния ограничител за да не опират ще заслепявам отсрещния ли какво, не искам да бъда псуван заради един ксенон.
      h7R
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        h7R
        Започваш да търсиш такива крушки по всички магазини за автоаксесоари. Понеже рядко се срещат ги натискай да проверят дали могат да ти доставят, защото така или иначе работят с 2 3 фирми за внос на ксенон.
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 12.2002 - 115 hp

Comment

Вижте какво ми отговориха от сайта на Luxima.Незнам вече кое е вярно и кое не.

Това е същата лампа - поне това което касае размерите.
          Тази лампа беше предвидена за монтаж в рефлекторни фарове - (R). Единствената и разлика с останалите, стандартни ксенонови лампи Н7, е в оцветяването на стъклената ампула. Това непрозрачно оцветяване трябваше да доведе до елиминиране на нежеланите отблясъци при рефлекторните фарове и да ги направи да светят с точно отрязана линия, както е при автомобилите с прожектор (фарове с лупи). За съжаление, производителите не можаха да предложат достатъчно трайно покритие и в последствие се оказа че то се люпи. В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем.
          Така че - H7R ще ви свърши точно толкова работа, колкото и Н7....
          _156_2,4_JTD_136hp_-EX
          156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Тази лампа беше предвидена за монтаж в рефлекторни фарове - (R). Единствената и разлика с останалите, стандартни ксенонови лампи Н7, е в оцветяването на стъклената ампула. Това непрозрачно оцветяване трябваше да доведе до елиминиране на нежеланите отблясъци при рефлекторните фарове и да ги направи да светят с точно отрязана линия, както е при автомобилите с прожектор (фарове с лупи). За съжаление, производителите не можаха да предложат достатъчно трайно покритие и в последствие се оказа че то се люпи. В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем.

И колко ти искат за тия лаМби колега?
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

H7RC

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

те ми казват да си махна металния ограничител или каквото и да е това, в което опира ксенон крушката и нямало да има никакви проблеми ама на мен не ми се струва така.Няма ли да заслепявам много без това металното?

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

H7RC ама от къде?
                _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Не само, че ще заслепяваш без него, ами ще заслепяваш независимо от вида крушка вътре.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Не само, че ще заслепяваш без него, ами ще заслепяваш независимо от вида крушка вътре.
                    Ето за това не искам да го махам.
                    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-Conv...item35aaf587da

eто, разгледай и надолу картинките, има интересно описание коя крушка каква е

OEM & Ventura Garage

Comment

• Има крушки и H7C, които са само малко по-къси от стандартните H7. Иначе за непрозрачния слой на H7R - само на най-убиствените ментета пада след време. Така, че след това изречение " В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем" може да ги попиташ да ти дадат адреса на китайското мазе в което им правят крушките
                        Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:39.
                        Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                        Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                        Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-Conv...item35aaf587da

eто, разгледай и надолу картинките, има интересно описание коя крушка каква е

Тия разбиха с твърдение - по-късите крушки имали по-къс живот, за това само 3 месеца гаранция.

Някой пробвал ли ги е изобщо тия H7RC и има ли идея колко траят приблизително.

Че ако се поръчва от ebay ще е забавно да изгори крушката и да нямаш резерва.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                            Има крушки и H7C, които са само малко по-къси от стандартните H7C. Иначе за непрозрачния слой на H7C - само на най-убиствените ментета пада след време. Така, че след това изречение " В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем" може да ги попиташ да ти дадат адреса на китайското мазе в което им правят крушките
                            Тепърва се запознавам с тази материя ксенона, затова и питам защото нищо не ми е ясно и мислех,че Luxima са голяма фирма за такива неща и трябва да имат всякакви крушки, но уви.
                            _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                            156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Луксима са просто бранд, всичко излиза от едни и същи китайски заводи.
                              Качеството според цената (но не надценката - там играят други фактори - реклама, бранд, гаранции и монтажи и т.н.), китайците имат навика да казват - за колко долара на парче искате да ви го произведем

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Луксима са просто бранд, всичко излиза от едни и същи китайски заводи.
                                Качеството според цената (но не надценката - там играят други фактори - реклама, бранд, гаранции и монтажи и т.н.), китайците имат навика да казват - за колко долара на парче искате да ви го произведем
                                Абсолютно точно!
                                156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Working...
                                X